Fototävling hos Mathem

Mathem har en lite kul tävling på sin facebooksida. Man ska fota sitt kylskåp och vinner man så hjälper Mathem till att fylla det. Jag har bara positiva erfarenheter av Mathem. Vi hade några matkassar därifrån förut, handlade hem mat vid något tillfälle och var med och provade ut en kommande kasse och skrev recensioner en gång.

Tävla du med! Eller rösta på min bild, så kanske jag bjuder på middag om jag vinner.

Jag minns när jag älskade att rota igenom mammas kylskåp när jag kom hem och hälsade. Numera är det hon som ofta säger att det är skoj att laga mat hemma hos oss eftersom det alltid finns så mycket att välja på. I vårt kylskåp finns alltid mjölk och smör, dijonsenap, parmesan, oliver, japansk soja, sambal oelek, vitlök mm. Just nu är ju också rödkål och champinjoner livsviktiga. Vi har också två fina champagneflaskor  som vi liksom spar på till det rätta tillfället 🙂

Vad finns det alltid hos dig?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply