Fötterna lossnar :)

IMG_0044 (Large)

Nu börjar mina fötter lossna, eller i alla fall överskottshud på dem. Det är Babyfoot som börjat verka. I fredags satt jag med strumporna på mig, och nu 4 dagar efter har det satt igång (står 3-7 dagar på förpackningen tror jag).

Så nu har jag tagit ett fotbad, så det inte slutar med att allt äckligt hamnar i skon 😉 Och jösses vad det rasar….!

Sedan har jag passat på att smörja in med Kneipp Anti-Callus-salve.

Jag tänker mig att denna kombination borde vara en fin present till en äldre person. Många äldre får problem med fötterna , torra hälar, spruckna förhårdnander och annat läbbigt. Samtidigt kanske det är svårt att hålla på och skrubba själv. Babyfoot gör liksom jobbet på egen hand, och sedan räcker det med ett varmt bad och en handduk för att få bort flagorna. Ett bra paket till den som har allt och inget mer behöver än ett par schyssta fötterna att promenixa med 🙂

Mina fötter har inga förhårdnader direkt och ändå hittade syrorna i Babyfoot saker att få bort. Jag ska passa på att måla naglar också, och hoppas på en skön dag imorgon, utan den här hemska vinden. Vi ska fira Amandas student och sedan Sommarspringet med Vilmers klass.

Apropå fötter så har jag idag impulsshoppat de dyraste ”skorna” någonsin. Vi hade Jobi på besök, för att visa upp sandaler och skor. De kom udner vår förmiddagsrast och jag föll för de blommiga träskolikande sandalerna. de var så sköna, och passade ju precis till mina ljusa jeans och rosa skjorta. Men attan, de kostade. Jag som aldrig köper så dyrt. Men kan heller i ärlighetens namn inte komma på när jag köpte nya skor ens, förutom mina toningskor att promenera i. Så jag är nog värd dem! Jag ska använda dem jämt, bara för det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply