Fredag :)

IMG_0948 (Large)

Klockan är 16 och jag kom precis hem, lite tidigare än andra dagar. Det är skönt att kunna styra det lite själv. Jag brukar glra undan en del innan jag åker och sedan bestämmer jag mig för vad som blir mitt helgjobb redan innan jag lämnar skolan på fredagen. En helgsyssla som får mig att kunna lämna jobbet en stund- jag har en plan liksom.

Ikväll ska vi gå på hockey 🙂 Vår plan om att gå på lokal sport funkar ju fint hittills. Vi har fått 4 biljetter via Jan jobb, som har Almtuna som kund. Vi passar på just idag eftersom kl 19 är för sent en vardag när det är skola efteråt. Så nu ska vi slappa ett tag. Lite fika står näst på tur. Sedan ska jag poppa popcorn att ta med till barnen. Bäst så- lite skeptisk till vad det är för fetter de använder i popcornmaskiner- lika bra att göra själv!

Igår var Amanda hos oss och bakade. Hon frågade på onsdagskvällen om det passade och det gjorde det. Så jag ska bjuda barnen på en söt uggla nu, och de avhuggna fingrarna och spökena spar vi till senare 🙂

Fika idag består av mandel, frökex och detox-te. Frökexen gjorde jag igår, denna gång helt utan både ägg och ost och det funkade det också.

1.5 dl vatten
2 tsk fiberhusk
1.5 dl solrosfrön
1.5 dl pumpafrön
0.5 dl krossade linfrön
1 msk chiafrön
salt

Jag lät fiberhusken dra 3-4 minuter i vattnet innan jag blandade ner resten. Sedan väntade jag med att salta till det låt platt på bakpappret. På så vid blev kexen salta och goda och smakar gott med en skiva lagrad ost på.

Detox-te från Pukka beställde jag från Bodystore i helgen. Jag gillar anis, fänkål, kummin- smakar som mitt amningste 🙂 Jag ska försöka göra eget sådant också, men alltid lite lyxigt med ett gott påste hemma också, särskilt när förpackningen är så fin!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply