Fredagskväll

IMG_0733 (Large)

Första arbetsveckan avklarad och idag har barnen varit hos farmor och farfar i Vilan. De har haft det så fint, varit till ny spännande lekpark i Sävja, ätit körsbär, spelat memory och umgåtts. Själv har jag ställt ordning klassrum, fixat namnlappar, satt ihop häften, funderat på schemat, flyttat bänkar, öppnat kartonger mm Jag har faktiskt itne ätit sötsaker alls på flera dagar. Jag har heller inte ätit skollunchen utan gått upp och köpt sallad, utan pasta och känner att jag förtjänar lite gott ikväll. Inte för mycket, men något! Börjar med lite vin medan jag lagar mat.

Här hemma har jag öppnat paket, roligt nöje på fredagen. Jag har hätmat ut två på olika ställen och fick två i brevlådan- rena julafton! Får väl anledning att återkomma, skulle jag tro 🙂

Sedan satte jag igång att laga mat. Vi hade två kilo köttfärs vars sista datum är idag, så det blev ett stort lass köttfärssås att frysa in i olika burkar, och sedan en köttfärsrätt att äta nu till middag. Jan jobbar sent, men är på väg!

Jag frågade barnen vad de ville göra i helgen. De har haft barnvakter stora delar av veckan, så vi har lovat att göra nåt skoh ihop alla fyra. Men vad? Jo, Tunisien tyckte Noria! Hon drömmer ofta om Tunisien, en utlandsresa hon finns som väldigt positiv. Ovan är en bild från Tunisien.

Vi får väl se vad vi hittar på? Vad ska du göra?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply