Fredagsmiddag i soffan

Fredag igen, veckorna bara rusar fram. Idag är jag brutalt trött. Tror nästan att jag måste göra en kopp kaffe eller lägga mig och sova en stund. Fast kaffe är lättare, somna på soffan är inte det lättaste.

Idag är vi lite wild anc crazy och äter i vardagsrummet. Det gör vi väldigt sällan. Vi äter alltid ihop med barnen och i köket. Men idag är jag själv hemma med barnen eftersom Jan skulle spela innebandy en stund med några jobbarkompisar efter jobbet.  Så vi kör en annan variant av fredagsmys och börjar med mat i varagsrummet. Jag och barnen har nu käkat klart och tittar nu på Evas funkarprogram. Vilmers senaste intresse, kommer med svåra frågor om hur allt funkar.

Körde en enkel middag idag. Jag vispade 4 ägg, mycket skinka i småbitar, lite vispgrädde och  mjölk, gratängost och salt. Och idag lyckades jag vända min stora omelett, bara det är nåt att malla sig över. Barnen åt glatt sin del. Vi älskar ägg i alla former i den här familjen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply