Fredagsmys!

Vi är just nu i slutet av vårt fredagsmys. Vi tog oss ända till halv 7 innan TV:n slogs på. Istället har vi suttit med pysselböcker. Vilmer verkar vara riktigt på g nu, vill hela tiden. Han läste faktiskt också, blev så förvånad. Och han själv blev så nöjd. Bilden tog jag sekunden efter att han insåg att han läste ett ord utan bildstöd. Noria satt med och lyssnade. Hon är inte alls lika intresserad som Vilmer var i den åldern. Hon vill höra och titta i böcker, lägga pussel, men inte lika fokuserad på bokstäver. Hon målade i sin målarbok under tiden och ibland var hon med och pekade på ord och bokstäver.

Jan är inte hemma än. Så snart barnen lagt sig ska jag slänga mig i sängen, tror jag. Jag är trött som tusan. Beror väl på intensiv vecka, att det regnar, att det är fredag och att jag skjuter på en förkylning. Skulle så gärna vilja träna, men vågar inte med den här halsen. Har nog haft lite ont i en vecka nu 🙁

Popcorn har vi i hela vardagsrummet. Blir till att ha fram dammsugaren, tror jag, för det här klarar jag nog inte av att se till imorgon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply