Fredagsmys

Trött som tusan! Noria vaknade kl 3 och var febrig. Hon fick ligga hos oss och somnade till slut om, men jag sov oroligt. Jag satte så klart igång att planera  hur vi ska få ihop dagen. Vi hade dock redan fått klart från fina farmor och farfar att Noria var välkommen dit om hon var skruttig. Hon var lite förkyld igår redan och efter sprutan så tippade det liksom över lite.

Innan middagen var jag så trött att jag var tvungen att lägga mig och blunda en stund. Sedan kom Jan och vi satte oss att äta. Han hade gott vin med sig hem och efter ett glas är jag inte direkt mindre trött, men är å andra sidan närmare läggning också. Nu blir det chips, vin och Fångarna på fortet med barnen.

Imorgon händer det en del saker som det vore roligt att kolla in. Lite enkel underhållning på Salabackedagen, men inte blir det skoj om det regnar som idag. Och regnar det så mycket lär det bli knökfullt på UKK som bjuder in till 5-årskalas. Och sedan beror det ju på hur Noria mår också.

God middag fick jag till trötts trots  tröttheten. Jag hittade rullader på ICA häromdagen som var fyllda med fetaost. Dessa stekte jag på tillsammans med soltorkade tomater i olja, skurna i minibitar. Hällde på grädde och någon matsked gräslöksmjukost. Till det hade vi matkorn och bulgur som fick koka ihop, schysst mix.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply