Fredagsteasers

Vi har alltid fredagsfika på jobbet, och det är ju en av veckans höjdpunkter. Men ska man så ska man, så jag lät bli. Det var inte lätt, men efteråt kändes det så bra.

Det har inte blivit någon träning sedan i måndags. hade gärna velat, men varit själv med barnen onsdag kväll och torsdag kväll och idag stänger de 18, så jag hann inte idag heller. Men jag körde i alla fall ett ordentligt snabbstyrkepass med eleverna på klassrumsgympan igår och idag. Faster, harder, scooter och tears don´t lie var mina val, sedan fick de välja och då blir det cara mia och annat i samma stil.

Jag har tänkt att jag ska ta mig igenom alla 100 recept från GI-kokboken under året. Idag såg jag till att två av dem gjordes, en röra med kikärter och kyckling. men måste ju ändra lite, utan att förstöra. Mosade lite fetaost och blandade med lite sambal oelek och la mellan parmaskinkan och kycklingfilén och det blev mycket gott. Till det morötter med kikärtsröran, quinoa, några tomater och en klick lätt creme fraish.

Håller mig här vid datorn ett par minuter till, tills ljudet av barnens popcornknaprande har ebbat ut så man vågar sig fram. Jag har köpt nötter och mörk choklad till senare. Jag bara måste ha något till Let´s dance, någon måtta får det vara.

Trevlig kväll på er, alla vilda och tama. Detta mötte mig i dörren på dagis idag, älskade lilla unge.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply