Fri frakt på Lekmer

Leksaker på nätet

Jag puffar upp den här lite eftersom jag nyss läste att Lekmer förlänger fri frakt och garantin att få hem grejerna till jul 🙂

Jag sitter och plöjer igenom en hel del. Jag frågar barnen vad de önskar sig och får svaret inget. Inga leksaker, typ en matta och nåt till rummet, pyjamasbyxor mm. Får väl se hur detta går 🙂

Det blev ett gäng krokar till Norias rum, ett armband till en vän, en legotröja till Vilmer och en liten extragrej till Alma. Undrar hur många tomtenissar Lekmer har nu i dagarna. Jag tror internethandel blir vanligare och vanligare. Jag själv ska absolut satsa på att inte sätta min fot bland stressade julgalningar.

Handlar du på nätet?

Koden är frifraktse, och följ gärna den här länken 🙂 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply