Friidrott med UIF

20131027-125021.jpg

Idag började Vilmer på friidrott. Han har velat det sedan sommarskolan, men fick inte plats vid terminsstart. Dock kom en förfrågan nu för ett par veckor sedan då en ny grupp startats i Celsiusskolan. Vi nappade direkt och frågade runt om någon annan var sugen också. Vilmer fick med sig Måns, vilket är jättekul. Idag har jag och Frida tittat på medan grabbarna for runt med diverse lekar. Vilmer var nöjd och ville gärna fortsätta en stund till 🙂

Jag tror att jag ska uppmuntra honom lite med några snygga träningskläder. Han gympar just nu i friidrottst-shirten från i somras och ett par vct-brallor, men kanske skulle man hitta något lite tightare- som en riktig friidrottare.

Det finns ett litet gym på Celsiusskolan också. Jag frågade tjejerna som höll i dagens pass om man fick utnyttja det och de skulle kolla upp saken. Men jag tror att jag ska maila kansliet och fråga också. istället för att sitta ner i 75 minuter kanske man skulle cykla eller så i åtminstone en halvtimme. Jag går nu och väntar på att MyTraining ska öppna, eftersom jag nästan är säker på att skaffa medlemsskap där.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply