Friskis och svettis Uppsala

Nu har jag bestämt mig för träningsställe. Dessutom har jag ganska snabbt efter mitt beslut varit och betalat och kört mitt första pass. Det blir friskis och svettis. Det som fick mig att bestämma mig var blanda annat priset, det är helt enkelt så pass mycket billigare än andra ställen. Det finns många pass och snart ett nytt gym på Väderkvarnsgatan. Jag kan ta med barnen och sätta dem i samma sal om jag och de vill. Jag kan gå med barnen på familjegympa på helgen. Jag kan träna på väg till eller från jobbet på Ultuna, om jag nu vill det osv. Nu gäller det bara att se till att faktiskt träna också 🙂

Jag riskerar inte heller att bli själv när jag väl går dit. Sällskap är alltid bra, vare sig det är med bekanta eller obekanta människor. Känner flera som har kort, och dessutom ska troligen Carro förnya sitt också, när hon är redo.  Jag ska prova mig fram och försöka se positivt på passen. Leta efter de bra passen, eller stå ut på de tråkiga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1Pingbacks & Trackbacks on Friskis och svettis Uppsala


    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'comment_style' not found or invalid function name in /var/www/fornhem.se/hanna.fornhem.se/wp-includes/class-walker-comment.php on line 184

Leave a Reply