Friskis på Ekeby bruk

 

20120909-190403.jpg

Jag var till Friskis på Ekeby bruk idag. Det var mer än ett år sedan jag var där sist, och då bara till stora hallen. Idag kollade jag in gymmet. Det var något jag kom på när det närmade sig dags att åka till simskolan. Noria ville åka med dit, och vi hade inga andra planer så vi tänkt eåka alla fyra. Men så slog det mig att den typen av träning är den bästa, när det inte inkräktar på något annat.

Så Jan släppte av mig där, på väg till Hågaby. Noria följde med Jan, som passade på att gymma lite i det minimala gymmet som finns där. Det är fritt för de föräldrar som väntar på barn som är i poolen. I poolområdet får man ändå inte vara under den halvtimmen simskolan är, så det är ju perfekt. Noria tyckte det var kul att följa med pappa, och att få prova träna lite tillsammans med honom.

Jan själv körde 30 minuter på crosstrainern, 10 minuter på löpbandet och så några maskiner innan jag bestämde mig för att småjogga mot Hågaby och bli upphämtad på vägen. Jag tänkte att den vackra utsikten och den friska luften skulle förstärka känslan av en perfekt dag, och det gjorde det 🙂 Under tiden lyssnade jag på nya talboken, Lärjungen. en bok i lurarna är en förutsättning för att jag ska håll aut lite på crosstrainern eller på joggingrundan. Jag förbrukar många böcker. Jag lånar på bokbussen, som stannar runt knuten. Just nu står jag på kö på en, som jag hoppas kommer imorgon. Jag står inte ut med någon glapp mellan böckerna 🙂

Väl hemma blev det ett snabbt bad, med lite vin. Samma vinare som Jan och Jan drack ur i fredags och igår! Vin smakar som bäst när man bara tar lite i taget. (Förresten- har fortfarande inte hittat fler av de där glasen. Jag fick dem av Tina för flera år sedan, och älskar att dricka vin ur dem! Skulle jag springa på sådana skulle jag köpa fler….)

Jag hittade några bloggtävlingar där man kan vinna träningskläder. Jag passar på att tävla lite och hoppas på tur 🙂

En hos Amanda, där man kan vinna 500 kr på Stadium. Vinner jag köper jag helt klart ett par långa träningsbyxor. Dessa från casall gillar jag.

Hos Familjen Sundberg kan man vinna ett helt set från Röhnisch, och det vore ju fantastiskt.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply