Frukost och bad på Radisson Blu Arlandia

IMG_2667 IMG_2666 IMG_2636 IMG_2635 IMG_2634IMG_2628 IMG_2627 IMG_2626 IMG_2625 IMG_2624 IMG_2623 IMG_2622 IMG_2621 IMG_2620 IMG_2673 IMG_2659 IMG_2649 IMG_2648

Hotellfrukost, hur gott är inte det! Vi gjorde en härlig utflykt till Radisson Blu Arlandia idag för att prova deras nya uppdaterade frukostbuffé.

Det är en fröjd att ta med barnen på hotellfrukost då de är riktiga provsmakare och matglada på morgonen. Frukost är det bästa målet och bland det viktigaste när jag sover på hotell, helt klart.

Radisson Blu satsar nu lite extra på sin Super Breakfast Buffé med färskpressad juice och kaffe med bra kvalitet. De vill minska matsvinnet och drar ner på antalet alternativ för att istället höja kvaliteten på det som de serverar och som de vet går åt, mycket bra tycker jag. det märks verkligen att allt på den här frukosten är väl genomtänkt, vi saknade inget! Frukosten var verkligen jättefin och god. Jag älskar inredningen och stilen i frukosten. Vi har ätit fin müsli från Saltå kvarn, med underbar honung. Lax, kalkon och skinka på härligt bröd. Bacon och äggröra, pannkakor och gojibär. Vill man unna sig en god frukost och en liten utflykt rekommenderar jag verkligen det här stället.

Det finns ett litet lekrum precis i anslutning till frukosten. Där hittade Noria en bok att ta med sig in för att läsa. Precis utanför restaurangen fanns också möjligheten att spela lite schack. Sådant tycker jag är kanon, att de vuxna kan sitta en stund extra och ändå ha barnen nära.

När vi ändå åkte passade vi på att låna hotellets pool, för lite lek och simning en stund. Väl värt ett besök det också. En relativt stor hotellpool med gott om utrymme till avslappning runt om. Bastu och gym nära till hands.

Tusen tack Radisson Blu Arlandia för underbar frukost och trevlig söndagsutflykt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply