Frukostsmoothie med proteinpulver

Det första jag tänkte på i morse var att jag skulle göra ett träningspass efter frukost. Så det fick bli en lätt frukost. En smoothie, med lite kesella, naturell yoghurt, mjölk, jordgubbar, björnbär och fit and smart. Bara lite pulver, ca 1/3 vanlig portion.

Sedan körde jag en omgång med Your shape. Men har träningsvärk sedan igår och tog det lugnt. Kunde dock inte låta bli, vill ju se vad som finns. Massor tydligen, många sessions. Detta blir nog bra för mig. Så skönt att träna utan att ta tid från barnen. Visst, jag är inte fullt närvarande, men jag kan ta pauser, prata med dem, hjälpa till och de kan faktiskt vara med. Noria vill gärna göra lika som jag, och står en bit ifrån och hoppar.

När när började känna mig nöjd kom mamma och Åke som joggat upp till oss. Kaffe och kesella med björnbär till extrafrukost för mig. De andra åt mackor också, men jag lyckades motstå.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply