Full fart

Full fart hela dagen! Efter jobbet middag och sedan till Vilmers skola på Öppet Hus. han fick stolt visa vad han gör om dagarna och så fikade vi tillsammans med en klasskompis och hans pappa. Solig och varm cykeltur tillbaka. Hemma väntade Jan och Noria. De skulle ha följt med de också, men Noria har varit hemma med feber idag. Hon var såååå ledsen när hon insåg att feberbarn inte kan följa med på Öppet Hus.

Hon är rätt pigg och glad, men febrig så det blir en hemmadag till. Imorgon är det min tur. Sedan hoppas vi att det är bra för den här gången. En dag hemma är inte vad mina nerver behöver. Jag behöver inte gå hemma en dag och tänka på att jag kommer att bli nervös till på lördag. Jag vaknar lite lätt illamående varje morgon (och ändå är det liksom inte jag som ska gifta mig!) men sedan lägger det sig medan det är full fart på jobbet. Jag får väl påta i trädgården, planera nästa veckas jobb, lappa knän, fixa med naglar, baka muffins ……

Om en stund blir det godnattsaga och lite mys, sedan en dusch och ett chattmöte med toastmaster 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply