Full rulle

IMG_1299 (Large)

Lång dag idag, full fart! Julpyssel på hela skolan med allt vad det innebär. Jättekul, men intensivt. Jag hann få 7 minuters lunchrast och då klämde jag i mig en Nutri-Nick, eftersom jag tyckte pastagratängen såg rätt oaptitlig ut.

Sedan fika med personalen. en kaffe räckte gott, hoppade över tårtan vilket inte alls kändes som en uppoffring. När jag är helt slut i kropp och knopp blukar jag inte må bra av kaffe och för mycket socker och grädde.

Sedan var det dags för avslutning efter 16. När det var klart åkte jag direkt till Citygross. Jag ville helt enkelt passa på, skönt att komma igång lite med inhandling innan det blir stress.

Väl hemma drog vi igång pyssel hemma också. Jättemysigt! Vi satt och satt och ingen ville sluta. De åt till och med kvällsfika på golvet, medan de fixade med nabbipärlor och ståltråd så att vi ska få ett gäng ”candy canes” att hänga i granen. Jag bjöd på en julig smoothie, med mandelmjölk, banan, acai, strandnypon och pepparkakskryddor.

Idag är det just superfruit som lottas ut på Helhetshälsas facebooksida. Det enda du behöver göra för att tävla är att tala om vilken av dem du vill vinna: acai, havtorn, gojibär eller tranbär.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply