Funbo runt

Förra helgen sprang vi ett lopp hemma hos Carro och Henke. Det är kul att vi liksom började planera lopp parallellt med varandra. Hon var först ut, och glad är jag för det. Som jag saknat lopp.

5 km med start och mål på deras uppfart. Jag, Jan och Noria sprang och Vilmer var funktionär.

Under juni, juli och början av augusti har jag mest sprungit ca 10-15 minuter som uppvärmning till annan träning. Dock aldrig mindre än 10 km per vecka så klart, det sviker jag inte. Men när de berättade om sitt lopp drog jag igång och sprang 5 km lite oftare. När loppet väl drog igång var jag så övertaggad att det ärlöjligt. Jag har verkligen saknat lopp. Så första kilometern gick på 4.27. Så snabbt kan jag inte springa egentligen. Inte så att kondisen sviker, utan mer att mina korta taxben inte går att få upp i den farten, jag snubblar eller kissar på mig 😉

Kommande kilometrar tog 5.10, 4.59, 5.32 (uppförsbackar!!) och 5.19 (fst den kilometertiden tog abrupt slut efter 700 meter då jag nådde mål).

Så kul! Nu ser jag fram emot att ordna ett eget lopp pnästa lördag och hoppas att fler går i våra spår och ordnar korta lopp för nära och kära.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply