Fyris parks barnloppis

Jag var upp en sväng till Fyris park. Hälsade på grannen Susanne som stod och sålde. Det var inte så många säljare där idag, men gjorde ändå några uppskattade fynd. Jag köpte en jättecool spindelmannenbil och ett pussel till barnen. Bästa lilla grejen var nog ändå en leksakspizza, en sådan i fjärdedelar med kardborre mellan. Det blev pizzeria på altanen direkt jag kom hem, ett bra rollspel som föder bra samtal och även en del matematik, eftersom jag då så klart beställde en fjärdedel och Jan ville ha en halv.

Gummistövlar för en tia, superfina lila manchester också en en tia och en ny fleecejacka, liksom Bamse fleecefodrat gummiset för 40 kr till nästa år. Super!

Nu har Jan och Vilmer åkt till sina föräldrar för att bjuda på tårta. Noria har ju varit lite febrig, så födelsedagsfikat här ställdes in. Bättre att hon får chans att bli frisk än att hon leker, smittar andra kanske och sedan får ett bakslag. Noria och jag har istället lagt det nya pusslet och äter nu godis framför Aristocats. Så snart godiset är uppätet tror jag vi slänger oss ner under filten, vore skönt att blunda ett tag. Är lite trött idag, efter att Noria vaknat ett antal gånger av feber och sedan hamnade hos oss.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply