Fyrishov

Tillbaka till webbplatsens förstasida

Nyligen hemkomna från Fyrishov. Det har varit Vilmers önskan ett tag att få åka dit. Vi har pratat lite då och då om simskola, men bestämde oss för att försöka träna lite på egen hand ett tag för att se hur det går. Man behöver ju inte kunna simma riktigt än, huvudsaken han får vattenvana och vågar. Dealen var att vi skulle träna lite först, innan han fick leka och det följde han.

Själv är jag en riktigt frysis. Usch och fy. Jag borde kanske vara så där busig och fara runt och plaska, men nej-sådan är jag inte. står med armarna i kors och försöker uppmuntra från kanten. Så länge de inte vill ner i bubbelpoolen förstås, för då hakar jag på.

Tack och lov för undervisningepoolen. Där är det 32 grader- helt klart godkänt. Idag var det rätt lugnt där också, bara två uppenbart simkunniga killar med en boll och lite för lite förstånd. Men jag lät det bero! Undrar mest var tusan föräldrarna är, som låter stora barn leka på ett område där det står att det ska vara lugn och ro för mindre, icke simkunniga barn och deras vuxna sällskap.

Vi köpte mat- och badbiljett idag. Med COOP-kortet kostade det 139 kr för vuxen och 109 kr för barn- helt ok. Så det blev middag och disco också. Mysig eftermiddag, med nöjda och glada barn som nog somnar snabbt ikväll.

Någon som lärt sitt barn simma utan simskola? Tips på hur man bäst går tillväga?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply