Gårdagen

  

Tidig söndagsmorgon. Bara jag uppe än så länge. Jag kan ligga och småsova i soffan länge på kvällen, men på morgonen måste jag upp när jag vaknat. Det är lite skönt att sitta och lyssna på en bok, kolla in nyheterna på nätet (trodde nästan jag skulle få se ett inlägg om ett nytt litet barn i kungafamiljen idag) och fundera på vad man ska hitta på denna dag.

Gårdagen blev bra. Step blev det inget, det extrainsatta passet blev inställt. Tur jag var in en extra gång och kollade, för jag hade nog blivit lätt galen om jag upptäckte det där nere.

Sedan åkte vi till loppiset och trängdes med folk ett tag. Jag hade ju Noria med mig och kollade inte så noga överallt. Men ett fint polarnset till Noria för 30 kr, ett par svarta coola jeans till Vilmer, ett spel där man tränar läsning och några dockor blev det i alla fall.

Mitt i loppiset fick jag sms av Anna som bjöd över oss på middag. Sådana sms vill man ju gärna få när man inte har andra planer för kvällen. God lasagne, gott amaronevin, godis, spel både för barn och vuxna, prat och planer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply