Gladiatorgott: friggs ris- och majschips

IMG_9606 (Large)

Fredagsmys med Wild Kids och Gladiatorerna. Och då behövs gladiatorgott. Vi åt en god chokladtårta, men den spar jag lite på att skriva om då den är med i ett test och ett samarbete som jag håller lite på 😉

Sedan dukade vi upp med ris- och majschips, två olika smaker, BBQ och ost. Vi hittade dem på Citygross i eftermiddags. 3 påsar för 10 kronor just nu. Barnen tyckte de smakade gott, en blandning mellan chips och riskaka, sa Vilmer. Passar bra för mina små hårt tränande gladiatorer. Som de kör på här, släpar runt varandra, brottas, spänner muskler och jagas. Så impad av Noria, som nyss lyfte mina 3-kiloshantar upp och ner flera gånger, över axlarna alltså, den övning som jag själv hatar, men behöver! Sedan stoppade jag henne, hon ska inte träna så med vikter, men kul att hon fick visa att hon kunde 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply