nov
2014
Glutenfri laxpasta
I lördags gjorde Jan ordning två kilo laxsida. Detta har vi ätit av sedan dess 🙂 Faktum är att jag på fredagen också hade en bit lax, vilket ger 5 dagars fiskätande i rad. Jan har haft i matlåda också, två dagar tror jag! Väldigt laxigt…..lyxigt!
Det ska vi lätt göra om. Man kan variera tillbehören i det oändliga. Godast, mest uppskattat av barnen, var nog gårdagens laxpasta. Och snabbt som ögat gick det också, när laxen ju redan var klar.
Jag kokade bönpastan först, fettucinevarianten. Sedan la jag lax och räkor i kastrullen, lite fetaost från laxtäcket, persilja och hericot verte. På med lite grädde och rev lite av Boxholmsosten med havssalt och örter som jag testar via Smartson just nu. När det var varmt och krämig vände jag i pastan och gojsade runt och serverade med stekt grönkål. Gott, proteinrikt, glutenfritt, omega 3-rikt.
Nutri-Nicks bönpasta säljs bland annat på Bodystore. Just nu är det 15% där 🙂
