Glutenfria pannkakor med havre, äpple och psylliumfröhusk

IMG_1825

Idag är det pannkaksdagen. Det måste så klart uppmärksammas. Speciellt när man ändå är ledig och väntar förmiddagsbesök. Besöket vi får har vi längtat efter att träffa länge!

Jag gör aldrig pannkakor likadant egentligen utan byter lite hit och dit. Vanliga ”standardreceptet” vet jag inte när jag gjorde sist, för det är ju så kul att variera sig och boosta dem på olika sätt. Så här gjorde jag idag:

Mixade 2 dl glutenfria havregryn. Hällde ner 1.5 msk psylliumfröhusk från Helhetshälsa, 3 ägg, 1 rivet äpple, 6 dl mjölk (går ju lika bra med växtbaserad dryck!), ett par nypor salt, lite gojibärsextrakt och ca 2 tsk strandpnyponpulver och så mixade jag vidare en stund. Innan jag stekte rörde jag ner någon matsked smält kokosfett.

Det blev  st pannkakor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply