God middag på Amazing Thai

AmazingThai Slogan

Den här helgen är det 6 år sedan vi kom hem från Thailand. Det är också 6 år sedan vi testade positivt med Vilmer. Bra anledning att äta middag på Amazing thai efter badet. Så gott! La undan GI-tänkandet lite och åt de goda nudlarna med nötter. Men ananrs försökte jag få i mig mycket kyckling, inget vitt ris och bara lite sås.

Vilmer åt 7 kycklingspett. Han är otrolig. Visst, de är inte så stora, men ändå. Lite nudlar, lite kött, 4 melonskivor också. Noria åt bra hon med. Njöt och sa att det var mumsibabba! Det blir inga långa sittningar när barnen är med. Vi hade inte med så mycket underhållning till dem heller. Men det gick jättebra. Inget gnäll eller spring, bara mys!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on God middag på Amazing Thai

  1. KATHERINE ALTMANN
    7 januari, 2011 at 21:41 (13 år ago)

    Hejsan! Jag vet, jag brukar också hata sånna här ”reklam” men det är så att jag håller min första bloggtävling om en sminkprodukt.. något som intresserar dig och dina bloggläsare så kolla in här:

    http://mondoblog.se/kissandtell/132569

    tävlingen avslutas den 14/7

Leave a Reply