jan
2011
Goda röror till bakad potatis, med salsa och keso
Igår åt vi bakad potatis till middag. det gör vi i princip aldrig hemma, blir liksom itne av. Sedan försöker ju jag att inte äta så mycket potatis heller. Men igår passade. hade ätit bra hela dagen i övrigt och dessutom ingick de ju i vår 5-dagarnskasse. Jag åt inte upp riktigt hela min.
Röran till var supernyttig och jättegod. Det var en salsa på finhackade tomater och rödlök, olja, en pressad vitlöksklyfta, salt och peppar. gentligen hackad kapris, men det skippade vi då det är något av det enda som Jan inte gillar. Den andra röran bestod av ekologisk keso, strimlad skinka och kryddor. Till det var det också ekologiska morötter. Jag gojsade ihop allt sedan, jättegott. det som blev över smakade lika gott framåt läggning också 🙂
Keso är en bra källa till protein, med låg fetthalt och god smak.

Elin
14 januari, 2011 at 18:30 (14 år ago)Stor miss att skippa kapris! Jag är inte heller överförtjust i det men röran blev supergod!!