Goda vänner på besök

IMG_9194 (Large)

Vi har haft min goda vän Moa och hennes barn på besök från Gävle idag. Vi möttes i Gamla Uppsala efter att jag lämnat Vilmer på Studenternas. Vi promenerade lite, barnen klättrade på högarna, vi käkade lunch och besökte museet innan vi åkte och hämtade Vilmer. Sedan hängde vi här i Slavsta resten av dagen.

Barnen har lekt massor, och jag och Moa har fått prata om allt och inget i långa stunder. Håret är hårt flätat också, håller säkert minst en vecka!

På väg till Gamlis stannade jag till på ICA för att hämta ut en produkt jag skulle prova via Smartson, nämligen fruktsaft från Rynkeby. Kul att prova något nytt och bjuda gäster samtidigt. Fick fina betyg av barnen. Själv tyckte jag det var gott med mineralvatten i också, och passar säkert i morgonens drink på Gräsö 🙂

Jag fixade lunch och middag och Moa hade med massor av god fika. Massor! Lämnade tom kvar här, hur ska jag låta vara…..! Bäst att bjuda över någon på fika….vilket jag redan gjort. Imorgon kommer Carro över för att fika och vara med barnen en liten tund i glappet mellan att jag åker iväg med tjejerna och det att Jan kommer från jobbet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply