Gojibär från Helhetshälsa

20140622-151252.jpg

I mitt senaste paket från Bodystore låg en burk med gojibärextrakt från Helhetshälsa. Det är en gammal favorit, men nyheten är att det ligger i pulverform istället för i kapsel. Gojibär är en riktig superfruit med massor av antioxidanter som dessutom är jättegod.

Jag tycker den passar utmärkt i alla typer av smoothies, juicer och energidrycker. Men givetvis går det också bra att blanda ner i t ex rawfoodbollar eller bars också. Jag brukar ha i dagsdosen (2-3 krm) i min färskpressade juice och skaka om. På så vis får jag i mig mycket c-vitamin och extra karoten.

Den är 100% vegetabilisk. Finns bland annat att köpa på Bodystore för 155 kr (om du inte slår till idag då det är 15% rabatt!). Räcker till ca 90 portioner.

I morse gjorde jag en god juice att bjuda på till födelsedagsbrunchen. Det fick bli en enkel variant med apelsin, äpple och morot. Men resterna har jag verkligen spetsat nu med både goji och karoten. Jag stack också ner en stor bit mynta från trädgården som fått stå och dra en stund och ska nu slå mig ner på altanen. Kall dag men med filt på kanske man kan sitta ute en stund till 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Gojibär från Helhetshälsa

  1. Sara
    23 juni, 2014 at 07:19 (9 år ago)

    Ser jättefräsch och god ut! Vad använder du för apparat(-er) till juicer och smoothies? Letar efter något som är bra men ändå inte alltför dyrt.

Leave a Reply