Gott att ge bort -tips på ätbara presenter

Gott att ge bort  ätbara presenter från Linnéas skafferiGott att ge bort” av Linnéa Seidel. Jag hittade en alldeles ljuvlig bok på bokbussen idag. Jag har bläddrat i den och jag inser att jag nog måste ha en egen sådan och kanske måste jag också ge bort en sådan till någon. Den är full av recept och idéer på ätbara presenter,  med så otroligt inspirerande bilder. Jag måste handla, måste göra allt 🙂 Måste köpa fina snören, flaskor och burkar också. Jag brukar ge bort ätbara saker, men måste se till att ha ett litet förråd med fina saker att stoppa dem i också. Jag började med att rädda två citroner i kylen och har nu ställt 2 citroners skal i 3.5 dl olja att dra 4 veckor i kylen. Citronolja hör sommaren till, och är underbart att pensla på färskpotatis innan man grillar dem. Den citronoljan jag brukar köpa är god, men rätt dyr. Ger jag det bara 4 veckor så har jag min egen 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1Pingbacks & Trackbacks on Gott att ge bort -tips på ätbara presenter


    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'comment_style' not found or invalid function name in /var/www/fornhem.se/hanna.fornhem.se/wp-includes/class-walker-comment.php on line 184

Leave a Reply