gott gott gott

Nu har vi precis avnjutit en god middag. Jag älskar att laga mat och att experimentera. Därför har jag ibland lite svårt med dieter, eftersom jag ändå inte följer de recept jag bestämt mig för. Nu försöker jag läsa på så jag vet vilka utsvävningar jag vågar mig på.

Idag har jag gjort ett storkok på kikärter. De kommer nog inte räcka länge ändå, eftersom alla i familjen tycer om dem. Vilmer åt mer ärter än ris till middagen och Noria kom tillbaka till bordet och rensade skålen med kikärter. Jag själv tycker mer om kikärter som röra, tycker de är lite torra annars. Och då slinker det ju ner massor med morötter också. i kylskåpet hittade jag också en oöppnad liten burk med delikatessolivkräm som vi köpte på Kreta i våras. Mums mums!

Nu njuter jag av mitt vin, lite kaffe och en bit mörk choklad. Gott gott gott.

Kan dock inte släppa det jag nytt läste. Hittade en artikel om GI och matrester. Man kan gärna äta kall kokt potatis men undvika varm kokt potatis, VARFÖR??? Vet något så svara gärna.

I övrigt vore det superskoj att veta vem som läser min blogg? Har fått många besök, men jag vet ju inte av vem. Lämna gärna  ett litet avtryck.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on gott gott gott

  1. Syster Carro
    7 februari, 2010 at 19:36 (14 år ago)

    Heej! Jaa, jag har oxå hört de, att de är bättre med kall potatis än varm. De har nå med att den ”stänger” sej och blir nyttigare men varör vet jag inte. Skriv gärna om de när du vet. P.s. jag läser din fina blogg D.s. / syster carro

Leave a Reply