Gott och blandat

Ibland kan man undra hur mycket man hinner med på samma kväll. Jag kom hem från kursen strax efter 6 och han säga hej till svärföräldrarna som varit med barnen på eftermiddagen efter att mamma åkt till jobbet. Vi käkade, jag fixade tvätt, letade rätt på biblioteksböcker, gick till bokbussen, hämtade paket från Bodystore uppe på COOP, klippte håret på Vilmer, badade Noria och plockade lite inför morgondagen då nästa gäng barnvakter kommer. Klockan är nu 20.17 och det har gått två timmar sedan jag kom hem…….

Vilmer är så glad åt sin nya bok. Bibli gav bort en bok nu, om barnen lämnade in en lista och recension på böcker de läst under sommaren. Vilmer (med hjälp av oss) har plöjt böcker i sommar, så han har lätt gjort sig förtjänt av ”sommarboken”. Han stod och valde bland massor av fina böcker och valde till slut. Kanske är den i läskigaste laget, men ändå för de yngre. Legenden om Tann, Nuidaros vrede. De satte sig direkt ute på altanen och läste.

Vill du att dina barn ska bli begåvade, 
läs sagor för dem.
Vill du att dina barn ska bli ännu mer begåvade,
läs ännu fler sagor för dem!  Albert Einstein

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Gott och blandat

  1. Saga
    14 augusti, 2012 at 06:21 (11 år ago)

    Nu har det inte blivit många besök hos dig, men det är lika kul när jag väl tittar in 🙂 jag kör också på den träningsappen, grymt bra tycker jag! 🙂 hoppas allt är bra med dig! Använder du instagram något? Kram Saga

Leave a Reply