Gottsundabadet med mosters hjärtan

Foto: Du var en liten unge ensam på en ö och jag skulle komma och rädda dig!

Vi tog oss iväg till Gottsundabadet i morse och efter en knapp timme slöt Henke och barnen upp. Noria och Vilmer var så glada åt att få gosa med småkusinerna som också verkade uppskatta lite röj i poolen med sina kussar 🙂 Det är för gött att få vara moster!

Jag vaknade tidigt denna lördag också och efter att ha gluttat igenom halva instagram gick jag upp strax efter 7 och rörde ihop en pannkakssmet. Jag ville göra några nyttiga val, samtidigt som de skulle uppskattas av barnen. Det blev en lång lista på grejer, eftersom jag tog lite av varje. Det blev 7 tjocka pannkisar.

1/2 dl rågmjöl
1/2 dl grahamsmjöl
1/2 dl bovetemjöl
1/2 dl mandelmjöl
1/2 dl vetemjöl
1 1/2 tsk fiberhusk
1/2 tsk salt
2 msk smält smör
1 dl grädde
4 dl mjölk
4 ägg
1 tsk psylliumfrön
1 msk sesamfrön

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply