Grattis Amanda

20121027-183952.jpg

Min fina lillasyster fyller 18 år om några dagar. Jag minns det som igår när hon föddes. Jag tyckte bebisen skulle komma till lovet, och så gjorde hon också. Jag var nästan 17 år och gick på gymnasiet. Vi hängde hemma på fredagen, mamma med värkar tittandes på Sikta mot stjärnorna. Ett litet tag senare var hon född, en riktigt liten tös som vi älskade från första stund.

Vi firade henne idag, med soppa och tårta hemma hos mamma. Hennes fina pojkvän var också där, en av barnens idoler verkligen. Noria vill gärna sitta nära, helst dra i honom hela tiden 🙂

Mamma bjöd på god soppa med levainbröd och mörk chokladtårta till efterrätt. Amanda fick en välbehövlig peng, ett resekit på ecoface från Madará. Sedan la jag dit ett sample på solkräm också (de ska ut och resa!) mest på skoj och för att jag själv älskar Green people.

Efter firande åkte vi vidare till Bolandcity som också fyller år, 1 år. Noria undrade vad vi skulle ta med oss i present 🙂 vi skulle handla mat och vin och passade på att gå tipsrunda med barnen. Vilmer läste och skrev och hoppas nu att han vinner något fint.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply