Green people cover and clear

För ett bra tag sedan fick jag ett gäng prover från Green people. Bland annat en produkt för finnar, för den unga människans hud. Men bara för att man kommit över 30 och fått rynkor vid ögonen betyder det inte att man slipper finnar på hakan 🙂

Den här krämen fungerar som täckkräm, och täpper då inte till utan behandlar samtidigt som den täcker. Den kan också användas som foundation, om man blandar ut den lite med fuktkräm. Jag har bara använt den som täckkräm under mineralfoundation. Funkar kanon. Det verkar som att den läker bra.

Jag tycker om Green peoples produkter. Bland annat har vi varit mycket nöjda med solkrämen för barn som jag chansade på i våras.

Green Peoples produkter är flerfaldigt prisbelönta och:

 • Milda – med hög halt av ekologiskt certifierade ingredienser. På förpackningen redovisas hur stor del av innehållet som är ekologiskt certifierat.
 • Fria – från onödiga kemiska tillsatser så som natrium lauryl sulfat, parabener, lanolin, propylenglykol, aggresiva tensider, syntetiska parfymer, etylalkohol*, DEA, TEA, PABA-solskyddsfaktor eller andra petrokemiska ingredienser.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Green people cover and clear

 1. Lisette
  15 januari, 2012 at 21:03 (12 år ago)

  Hur är färgen på produkten? Är ganska blek, tror du den funkar ändå?

 2. Hanna
  15 januari, 2012 at 22:16 (12 år ago)

  Jag är jätteljus och på mig funkade den. Jag använder då och då även mineralfoundantion ovanpå.

Leave a Reply