Green people solkräm

Lavender Children's Sun Lotion SPF25

Solkrämen jag ville prova och som var slut kom in igen. Redan dagen efter fick jag svar om att den fanns igen och jag beställde eftersom det var nedsatt pris också. Så nu ska jag och barnen smörja in oss med solfaktor 25 från Green people. (Passa på att beställa en egen idag eller imorgon, när det fortfarande är fri frakt med koden).

Jag ska verkligen försöka skydda mig och barnen ordentligt i år. Jag tycker att barnen har en lite tåliga hud än jag, blir bruna och så, men samtidigt ser jag att båda två börjar få några små prickar här och där. Vilmer har fått fräknar också, nu i år. Supersött, men kanske ett tecken på känslig hud. Det är ju synd att det inte finns några bra genvägar för mig. Jag får kämpa för att bli brun och då får jag också mer prickar och fläckar och de vill jag inte ha. Jag vill vara brun ”gratis”!

Det oroar mig att unga nu utsetts för så stark strålning. Inte för att föräldrar slarvar, utan för att naturens eget skydd är svagare.

I undersökningen uttrycker över 90 procent av tonåringarna att det ”gäller att bli brun, se sportig och fräsch ut” uppger Rapport. Det visar sig att 58 procent av flickorna respektive 25 procent av pojkarna varit på solarium.

– Det mest överraskande är att ungdomar fortfarande solar väldigt mycket i solarium, trots att riskerna för bland annat hudcancer ökar ju tidigare i åren man börjat sola, säger Ulf Wester, inspektör på Strålsäkerhetsmyndigheten.

DN idag.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply