Supergreens, vetegräs och korngräs från Helhetshälsa

IMG_1210 (Large)

Tänkte påminna om att det är bra pris på Helhetshälsas greens-produkter på Bodystore den här veckan. Den här drinken drog jag i mig nyss. Jag har verkligen vant mig vid smaken av greens, och känner också att utrensningssymptomen minskar med tiden. Det gör nog nytta det här 🙂 Jag har klarat mig från förkylningar hela hösten och hoppas hålla mig till jullovet, minst!

liten bit banan
0.5 dl blåbär
mandelmjölk
1 tsk vetegräs
1 tsk korngräs
lite steviaströ 

Nu ska jag packa det sista innan vi ska lämna barnen hos mamma. De ska sova över där i natt, något som Jan och mamma planerat ihop för länge sedan. Men båda vet vilket kontrollfreak jag är, så lite fick jag veta häromdagen. Barnen har inte sovit borta mycket alls, de nätterna går totalt att räkna på fingrarna. Men nu är de verkligen redo, och ser fram emot att åka. Och jag ser fram emot att turista i min egen stad och äta god middag med min man 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply