Grill i regnet, stekpannor och Middagshjälpen

Jag känner mig så nöjd med mig själv nu. Tycker inte det minsta synd om mig själv heller, för jag äter massor med gott…..men jag hoppar över vitt mjöl så långt det går och inget vanligt socker. Jag har hållt i sedan i tisdags, och klarat mig över lördag och allt. Igår hade jag huvudvärk, och jag antar att det beror på sockersaneringen. Kanske skulle man satsa på en detox. Det brukar jag göra så här under hösten, men jag har ingen sådant färdig produkt hemma just nu, så jag avvaktar. fortfarande sugen på att detoxa på egen hand, men tror det är lite bökigt. Någon som provat?

Jag var på me&i-party hos Susanne och hon hade dukat upp mycket gott, men jag nöjde mig med plommonen. Nu kan jag tala om att maten smakade gott. Grillad kyckling, hemmagjord bearnaisesås, röd quinoa och grönsaker. Inget recept jag slänger upp på Middagshjälpen, för jag har knappt gjort ett handtag.

Men på Middagshjälpen får man 50 poäng om man fotar sin mat, foodograf. Jag skulle väldigt gärna vilja komma upp så mycket i poänglistan att jag kan välja stekpannan. Vår börjar bli dålig och saker börjar fastna. Vi lagar å andra sidan mycket mat, så det är ju inte så konstigt att vi får byta ofta. Vi brukar inte köpa billigt skräp, utan sådant som i konsumenttest fått bra resultat och ändå tycker jag inte de håller så länge.

Vill du bli medlem på Middagshjälpen är det bara att skicka mig ett meddelande så skickar jag en inbjudan 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply