Gröt med hampafrön och hampaprotein

IMG_3025.JPG

Jag har sagt det förr- gröt är gott! Idag är det barnens första sommarlovsdag så det blev senfrukost. Men vi tog igen gröten till lunch, passar lika bra då.

Det går att variera i det oändliga, och det mesta går hem hos barnen. I vår goodiebag från Risenta på Göteborgsvarvet fick vi hampafrön. De brukar jag ha på kvarg men det var gott i gröten också, ihop med hampaprotein och solroskärnor samt en kapsel probioplex. Barnen fick vanligt lättsockrat mos på medan jag hade nyponpulver och äppelmos med tranbär ovanpå.

Efter en period med mycket att göra ihop med lite taskig energi så blir det lite si och så med småätandet. Jag liksom gör av bara farten. Jag har varit galet hungrig ett tag och inte stått emot riktigt. Men nu ska jag börja varva ner, komma i bra vanor igen och dra igång med mer träning igen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply