Guldstjärnor till mina elever

Jag velade kring om jag skulle köpa något till mina elever eller inte. Det är jul kul men de är 21 stycken så det blir ju lite dyrt. Och billigt krimskrams är ändå inte kul. Sedan funderade jag på ett enkelt julkort. Men sedan slog det mig. Jag bestämde mig för att ge dem guldstjärnor.

Guldkulorna kommer från DrOetker
Guldströsslet kommer från Kryddhuset (hittades på ÖB)

Kanske inte världens vackraste, men gjorda med värme!  Och jag hoppas att tanken också räknas lite 🙂

Nu är pepparkakorna klara,  och min bok är slut, ungefär samtidigt. Bra bok som jag rekommenderar, finns att långa på biblioteket. De bortglömda, en obehaglig bok om brott, människovärde och psykisk ohälsa. Det är den sjunde boken i serien, men det hade jag ingen aning om när jag greppade den på bibblan. Jag överlever helt enkelt inte utan en talbok, så hittar jag en på bokbussen som jag inte ”läst” så tar jag den. Har jag redan flera på g unnar jag mig att först höra mig för om det finns tidigare böcker.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Guldstjärnor till mina elever

 1. Carola
  20 december, 2012 at 08:29 (11 år ago)

  Det är ju fina stjärnor och supergulligt av dig att ge dessa till barnen. Tror nog dom blir jätteglada.
  När Wilma och henns kompisar i simskolegruppen skulle byta grupp och instruktör så fick dom ett varsitt armband som Lina gjort alldeles själv. Hon köpte pärlor på Panduro och knåpade ihop dom. Alla barn fick ett varsitt med sitt namn på. Fast dom var bara 6-7 stycken i gruppen så dom var ju inte så många. Men otroligt uppskattat av barnen och även oss föräldrar just för att hon var så gullig och lag sin tid på detta projekt.
  Ha en fin dag.
  Kram

 2. Jessica
  20 december, 2012 at 08:45 (11 år ago)

  Det här tycker jag var en jättebra gåva!
  Stor kram från Jessica

Leave a Reply