Gymma på Allis

Barnen och jag är lediga på sportlovet. Vi har ingen fjällstuga att åka till utan kör lov på hemmaplan. Mycket tid att softa, fika och mysa men också viktigt att röra på oss. Det har åkts pulka, vädret har ju varit fint. Vilmer hade din vanliga träning i måndsgs och då sprang jag 3 km, handlade och promenerade.

Igår ville vi testa nåt nytt. Vi drog till Allis i 5-tiden. Vi har inte varit där sedan jullovet förra året så det kändes kul. Barnen var i parkourtummet ett tag men hamnade sedan i ”kuddrummet” med klättring för de små, när de små hade gått därifrån. De lekte och lekte, byggde, rev och byggde upp, klättrade och hoppade. Och skrattade högt, så härligt att se dem ihop.

Jag betalade också för mig och fick då utnyttja utbudet. Jag sprang tabataintervaller nu när jag hade tillgång till löpband. Sedan svingade jag kettlebells, och har grym träningsvärk idag. Passade på att ro lite också och använde medicinbollen. Sånt jag inte har i mitt hemmagym. Funderar faktiskt på att köpa 10-kort för 790kr.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply