Gymmat

Barnen var hämtade vid halv 4 idag ungefär och vi åkte då direkt till Gränby. Köpa kräftor, köpa vin och kolla in det nya var tanken. Kräftor och vin gick fort, men fasen vad med folk. Jag orkade helt enkelt inte bära kassarna (glömde ta med kundvagn, skulle ju ha så lite-blir alltid tyngre ändå än vad man tänkt) så vi åkte hem. Barnen var överlyckliga- det fanns ju fiskdamm med godis i påsarna, på en fredag! Dessutom hade jag ju lovat en glass 🙂

När vi kom och packat upp matkassen kom Jan, tidigare än jag trott så jag såg till att fullfölja min första tanke; att åka och träna en stund. Jag tog moppen ner och gymmade en stund. Trampmaskinen en kvart och så ett gäng maskiner. Men kände att jag ätit för lite idag och orkade inte mer!

Jag lyckades motstå fredagsfikat på jobbet. Det har helt enkelt vänt, motivationen är större än suget istället för tvärt om. Men sedan på eftermiddagen, när jag satt och knåpade på schemat kunde jag itne låta bli någon ruta choklad som låg på bordet på jobbet. Men men, överlag en mycket bra vecka.

Jag känner att det snabbt händer saker med kroppen. Att börja träna och dra ner på kolhydrater och socker samtidigt funkar fint!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply