Hålla vikten

Vaknade idag med brutal träningsvärk. Två morgnar i rad har jag kört Your shape före frukost. Bara en kvart men ändå! Nu ska jag försöka se till att träna mer regelbundet. Det här håller ju inte. Tränar man inte vid 33 år lär man inte göra det vid 53 heller. Jag har bokat tid på Womens wellness på måndag. de öppnar träningsställe vid citygross och om det inte är tokdyrt kanske jag satsar på det. Då har jag inte mycket att skylla på. Det ligger ganska nära, på väg hem från jobbet, det finns parkering och jag kan passa på att handla också.

Nu sa jag ställa mig i köket och fixa lite för lunchen hos mamma. Det blir knytis och jag tänker bland annat göra en favorit från Klaras gi-mat, rullar med avokadokräm i parmaskinka. SÅ nu blir det köket!

Jag läste en intressant artikel i DN idag. (bilden är tagen från artikeln).  Små förändringar man gör påverkar vikten åt ena eller andra hållet. Jag har tappat lite av min karaktär sista tiden. Jag har fikat för mycket, ätit mackor och pasta, och känner att jag blivit lite mjukare. Väger mig gör jag aldrig, det är liksom bara en siffra. Men nu blir vi lediga allihop i flera veckor. Jag kommer att ha tid att laga den mat som passar bäst. Men också blir frestelserna större, fika här och där, grillat och vin och glasskiosker överallt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply