Hälsoalliansen en timme

Medan jag satt och mumsade på kokosmuffins började jag fundera på varför jag inte tränar. Vad har jag att skylla på? Vi är hemma båda två, stället ligger 5 minuter bort, jag har itne ont i halsen, inte ens badväder. Så jag sköljde ur koppen och drog. Det gick äl så där. Känns bättre nu än när jag var där. Jag behöver pass med andra deltagare och en bra ledare för att tycka det är kul. Men jag gjorde det i alla fall. Och nu känns det i armarna. Cyklade dit och hem.

Och tror jag struntar i att duscha än, och tar med Vilmer på cykeln igen för att åka och köpa en ny cykelhjälm till honom. Den träningen uppskattar jag mer. När jag gör något med barnen samtidigt. Inte känner jag att jag blir lika trött då som om jag sitter på cykeln enbart för att sitta på cykeln så att säga.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply