Hälsokontroll i Stockholm V Uppsala

20121021-134746.jpg

 

Jag startade dagen med en god omelett. Jag var nyfiken på att se om man kunde blanda i mycket kesella i smeten, och det kunde man. Jag tog 2 ägg, en dl kesella, riven parmesan, basilika, riven skinka och salt. Så gott, skulle kunna leva på ägg.

Hur är rekommendationerna om ägg numera? Jag tänker på det där med kolesterol. Jag blev testpilot på Becel pro.active, via Smartson, och fick hämta ut ett paket gratis. Jag valde gourmet, som kostade 30 kr. Rättdyrt, men funkar det så är det väl okej. Men vet inte omd et är något för mig, jag är ju lite skeptisk mot margarin. Samtidigt saknar jag nog egentligen kunskap om vad som är bäst….antar att det är olika för olika personer.

Jag tror inte att jag har högt kolesterol, men är lite sugen på att kolla. På Underbara Barn-mässan fick jag ett presentkort i min bloggpåse, på en hälsoundersökning på Tocare.se i Stockholm, värt 1500 kr, där de kollar upp blodtryck, kolesterol mm. Det är ju en bit till Stockholm, och vet inte hur jag skulle hinna, men ska i alla fall kolla upp möjligheterna. Jag har funderat på en grundlig hälsokontroll, men inte kommit till skott och tyckt att det är ganska dyrt. Eller har du tips på bra ställe i Uppsala?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply