Halvvägs, nu utlovas ny gåva

 Nu har jag kommit halvvägs in i min egen utmaning. Jag har inte bangar en enda dag. Visst, jag har inte joggat 30 minuter varje dag, men jag har fått upp pulsen till ”fatburn” eller ”cardio” i minst 30 minuter varje dag.

Vill du haka på resten av månaden, eller kanske bara någon dag här och där? Gör det, det vore skoj att se några små bilder här och där. Vill du tagga med #30omdagenioktober, som kanske är 30 minuter om dagen RESTEN av dagen för någon.

Utmaningen har gett mig mycket. Jag skippar runkeeper och struntar i distanser (utom när vi ställt upp i lopp). Jag har istället joggat intervaller. Jag har tränat att springa mer på tå. Jag har sprungit med höga knän en bit för att byta till utfallssteg ett tag. Jag har tjolahoppsat fram till bra musik. Och jag har öppnat ögonen för vackra ögon jag ser längs vägen.

Om du innan 20/10 vill skriva om denna utmaning på din facebook, instagram eller på en blogg eller bara kommentera detta inlägg, så kan det vara du som får nästa utmaning. Någon som talar om hur man fått ihop sina 30 minuter en dag är med!

Denna gång är det en burk med vitaminer för två månader som ges bort. De kommer från Star Nutrition och säljs på Bodystore. Läs mer om dem här!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Halvvägs, nu utlovas ny gåva

  1. svart kökskran
    17 oktober, 2016 at 14:15 (7 år ago)

    Härligt, gymma hårt nu! 🙂

  2. Anna ersson
    18 oktober, 2016 at 20:27 (7 år ago)

    Jag cyklar på min bianchi (trainer) inomhus de dagar jag inte springer! #cardiojunkie

Leave a Reply