Hampaprotein i frukostsmoothien

IMG_0933.JPG

I min fina låda från Bodystore fanns det flera bra produkter till detoxdagarna. Suveränt! Jag blir alltid lite taggad av att prova något som är nytt för mig, en ny produkt eller en ny kombination.

Den här morgonen startade jag dagen med en smoothie. I den hade jag kallt te, pukka detox, som smakar anis, fänkål och kummin. Aloe verajuice, kvarg, frysta hallon och blåbär, gojibärsextrakt och hampapulver fick också mixas med. Spännande smak 🙂

Hampapulvret kommer från Go for Life och kostar 69kr på Bodystore. Man kan ta 1-8 msk per dag. Det är en bra källa till fettsyror och aminosyror och den är raw och ekologisk. Jag tycker det löste sig fint i smoothien. Nästa gång testar jag att strö på gröten.

Gojibärsextraktet är det just nu erbjudande på, 15% rabatt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Hampaprotein i frukostsmoothien

  1. Elin
    22 januari, 2015 at 12:08 (9 år ago)

    Hur smakade hampapulvret? Är väldigt sugen på att prova för hampa är väldigt snällt mot kroppen har jag hört, plus veganskt. Vilket passar detta lilla vego bra.

  2. Hanna
    22 januari, 2015 at 19:39 (9 år ago)

    Jag tycker det var helt okej i smak. Man kan ju börja med att ha annat som smakar gott till, som bär och trappa upp 🙂

Leave a Reply