Hämta ut paket

Jag har ett tag gått och väntat på ett paket. Jag vann en tävling med hudvård från apoteket, ELW via familjeliv. De tycker det är lite konstigt att paketet inte kommit än. När det damp ner en avi idag trodde jag ju så klart att det var den. Åkte till COOP enkom för att hämta paketet. Nej, det finns inget. Det finns registrerat…..fick åka hem utan paket men med mycket skepsis. När jag kom insåg jag att det var en påminnelse på ett paket jag hämtade ut förrförra veckan, med Norias kalaskit.

De har alltså inte registrerat att paketet hämtats. Samtidigt slog hon ifrån sig och sa att de gått två-dagarskurser osv, och att jag inte skulle känna att de är osäkra där med all post. men nu känner jag ju det ännu mer. Ska ringa och tala om det också.

Men mitt andra paket då, var är det?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply