Handkräm från Saviderma

Handcreme

En kväll för några dagar sedan satt jag vid datorn, när Saviderma skrev att de 10 första som skickade mail fick prova handkräm. Jag kastade mig på hotmail och skrev ett mail och hann 🙂

Jag fick hem handkrämen igår. Doftar så gott och känns bra! Fri från mineralolja och parabener. Jag stoppar den i handväskan, suveränt med små förpackningar där.
Jag har jobbar mycket med händerna ett par dagar. Jag har packat upp lådor med elevernas böcker, flyttat möbler, rensat förrådet på jobbet (jodå, det är sånt vi lärare gör också ibland). Men jag har klarat min naglar, som fortfarnade är lång, alla utan syndtummen på höger hand 🙂 Saviderma har en nagelbandsolja också, som jag är lite sugen på. Jag har visserligen massor med olja hemma, men inte just sesamolja som ska vara bra för naglar.

Du kan beställa dina egna prover på Saviderma fraktfritt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply