Handmat till middag

Barnen käkade kycklingvingar till middag idag. Det blir lätt lite knsigt med mat när man är hemma en hel dag med sjuka barn. Det blir en banan här, en bulle där, lite yoghurt osv. Så kom jag på att jag hade 4 kycklingbitar kar från igår- det blev bra det framför tv:n.

Satsade på något rejält kryddigare till mig och  Jan när han kom hemcyklande i 6-tiden. Jag provade de två sista produkterna ur Santa Marias tapassortiment som jag fick prova via Buzzador. Jag ska skicka in min slutrapport imorgon och måste ju se till att använda upp allt!

Jag stekte småbitar med kyckling och kryddade med tapaskryddningen. Trodde när jag öppnade att det skulle vara så där som tacoskrydda men det var mycket mer örtigt, luktade gott också. Sedan hällde jag på några skedar escabeche. La lite på quesadillabröden, la på ost och så ett bröd till och stekte i rapsolja. Vi doppade dem i kesella och mango mojo.

Det blev riktigt kryddigt och gott. Man skulle ha haft ett gott vin till också…..

Vill du bli buzzador? Fråga mig så kan jag berätta mer, eller läs på buzzador.com Vill du anmäla dig, så gör det gärna via denna länk: https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Hanna F

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply