Hanna med henna

Så  nu har jag färgat håret. Jag lät det sitta i håret i 2 timmar och 45 minuter ungefär med plasthätta på skallen. Det hindrade mig dock inte från att vara ute i trädgården, man kan ju inte sitta inne och glo i nästan 3 timmar en söndag kväll när solen skiner.

Det gick åt 2/3 av en sådan hennakaka från Lush. En hel kaka kostar 119 kr, så det blir inte så himla dyrt. De har flera nyanser, detta var Caca Marron. . Resten sparas till nästa gång. Jag vet ju inte riktigt hur mycket jag borde ha i, men det var riktigt tjockt och jag kunde lätt gojsa runt i det under tiden det satt. När jag sköljde ur det var alt grönt och jag blev lite misstänksam men idag, när färgen sugit in eller vad den nu gör, så är håret precis lagom rött för mig.

Det känns mjukt och är glansigt. Nästa steg blir att toppa lite också, men just nu finns inte tiden….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments on Hanna med henna

 1. Jannica
  9 maj, 2011 at 20:44 (13 år ago)

  Oj vad länge de skulle vara i! :O

 2. carro
  10 maj, 2011 at 08:28 (13 år ago)

  Jättefint! Men va länge sen skulle vara i. Jag har aldrig använt henna. Mest läst om de på ”vanliga” hårfärg paket, ”har du använt henna de senaste…” Snyggt!!

 3. Linn
  10 maj, 2011 at 18:45 (13 år ago)

  Snyggt!!

Leave a Reply