Happy People Planet på fairtrade fikadagen

20141016-175323-64403014.jpg

Idag är det Den stora fikadagen- Fairtrade challenge. Så klart ska vi också fika tradetrademärkt. Vi har precis ätit middag och ska slå oss ner och softa lite. Vilmer är skruttig. Han fick åka hem från skolan på eftermiddagen och ligger nu mest i soffan. Det blir en lugn kväll utan judo och en dag hemma imorgon. Vår första vab-dag sedan december. Men nog om det och tillbaka till fikat!

I vårt syndarskåp, hörnskåpet, finns alltid en hel del smått och gott som man bara får ta fram vid speciella tillfällen. Som idag! Happy People Planet har fairtrademärkta jättegoda påsar med mandlar, med olika ”dopp” och olika smaker. De är så galet goda allihop. Dessutom är påsarna så fina att man absolut kan ge bort i present. Jag brukar ta fram sådana när någon ”stannar bara på en kopp” – då passar några goda mandlar till. Matilda kom förbi i lördags och fick just mandlar. Då gick hela påsen åt, men det var verkligen inte pga Matilda 🙂

Hur firar/uppmärksammar du utmaningen idag? Jag såg att Biofood har en tävling på sin facebooksida, kanske läge att tävla för både dig och mig!

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply